Chat with us
ВНИМАНИЕ: Поръчките са ограничени, заради увеличените ежедневни продажби. Днес, , за сега имаме продукта НА СКЛАД и го пращаме в рамките на 24 часа. Побързайте и поръчайте СЕГА!
X

Честито!
Имаш право на специално индивидуално намаление от 50% за амулета на Ванга под формата на монета

Ще забогатееш – това ти го гарантира самата Ванга!!
Амулетът наистина носи пари на притежателя му!

Ванга: "Забрави за неуспеха и дълговете! Парите ще са твои. Не се колебай, не се страхувай и не се притеснявай. Знам това и го виждам."

Поръчай веднага

Царският амулет носи късмет и пари на притежателя му. Амулетът от истински царски монети наистина помага!

Това не е измишльотина или игра на думи. Онзи, който носи царския амулет, никога няма да бъде беден. Ще си върне дълговете, а в живота му ще настъпи период на късмет и благоденствие.


Амулетът се изработва индивидуално за всеки човек!

Тайната на амулета

Амулетът се изработва според един специален ритуал и е обвързан с името на определен човек. Ритуалът е свързан със силата на молитва и с предците, а в основата на самия ритуал стои царска монетка.

Ние ползваме само оригинални монети от царски времена! (Монети с различна стойност от 11-ти век). Набавихме ги от стари древни манастири. Обредът по изработването на амулета се прави на разсъмване и няма негативно влияние.

Амулетът носи доходи, които по-рано са заобикаляли притежателя на амулета. Затова:

Ще ти се отвори възможност за добре платена работа*

Длъжниците ти ще ти върнат дължимото*

Ще спечелиш от лотарията*

Ще има добри изгледи да развиеш кариерата си*

Във финансовите дела ще те следва късмет*

Изненадващ късмет във всичките ти начинания*

С нарастващата популярност и все по-голямото търсене на амулета, нараства и цената му. Изработваме само от 3 до 5 амулета дневно, защото изработката им изисква много усилия и време!

ВНИМАНИЕ! Амулетите се правят по ред на поръчките. Изработваме само от 3 до 5 амулета дневно. Ако получим над пет поръчки, ги оставяме за следващия ден. Затова и доставката може да се забави с няколко дни. Плаща се при получаване на амулета!

Поръчай веднага

Амулетът наистина действа, виждам това по живота на купувачите ни, по коментарите и поръчките им... защото се връщат, за да поръчат и за своите близки, деца и приятели.

"Привет, Аз съм Мариана Бинева от Троян. Искам да ви споделя своята история. Преди десетина години постоянно бях болна. Лекарствата лекуваха едни органи, но увреждаха други. Помогна ми един изцерител. Здравословното ми състояние се подобри до известна степен, но не за дълго. Заради постоянния недоимък трябваше да се боря за оцеляването си. Работите ми бяха лошо платени – всяка следваща работа ми носеше все по-малко и по-малко приходи. Обърнах се към един гадател, но празните джобове си оставаха празни. Дълговете ми растяха с невероятна скорост. Тогава съвсем случайно разбрах за амулета. Хванах се за него като удавник за сламка. За да си поръчам "царския амулет", трябваше да взема пари назаем. Сега го нося постоянно със себе си. Върнах си дълговете. Имам достатъчно средства за живот, а също така мога и да спестя пари за някоя по-голяма покупка, за почивка или просто да отделя нещо за черни дни. Уверих се в действието му и го препоръчвам и на другите!"*

Мариана Бинева, Троян

*Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.

"Здравейте! Синът ми постоянно претърпяваше провали. Независимо от това колко беше посветен на работата си не постигаше никакъв напредък, постоянно го критикуваха, много от колегите му правеха неща зад гърба му, шефовете му никога не бяха доволни, което се отразяваше и на заплатата му. Болеше ме да гледам всичко това, защото е работливо момче, но с лош късмет. Един познат ми предложи да пробвам да му помогна с чудодейния амулет от царски монети. Поръчах го и помолих сина ми да носи тази царска монета постоянно. Не веднага, но постепенно нещата започнаха да си идват на мястото. Започнаха да ценят работата му и му увеличиха заплатата. Благодарение на това успя да събери пари, за да отвори своя малка фирма. Беше способен да създаде и развие свой бизнес, който да му носи постоянни доходи. Много съм доволен от конкретната помощ на царския амулет. Благодаря ви."*

Петър Атанасов, Свиленград

*Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.

"Ще ви разкажа как царският амулет помогна на дъщеря ми. Тя винаги е била послушно и внимателно дете. Скромна и отлична ученичка в училище, спокойна и всеотдайна в университета, старателна и дисциплинирана на работа. Струваше ми се, че всичко е наред, но тя беше нещастна. Някак си привлекателните момчета харесваха не толкова скромните като нея момичета. Годините минаваха, беше време да създаде семейство, да има деца, но това не се случваше. Намерих информация за царския амулет. Реших да пробвам. Поръчах царската магична монета специално за дъщеря ми. Съгласи се да я носи постоянно. Почти веднага стана по-самоуверена и по-красива – сякаш цъфтеше. Мъжете започнаха да се обръщат след нея. Запозна се и се влюби в грижовен и предан мъж, за когото се и омъжи. Скоро ще стана баба. Благодаря за амулета!"* 

Албена Желева, Шумен

*Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.

*Внимание: Заради голямото търсене количествата са ограничени! Ако поръчате днес, ви гарантираме доставка на продукта на следващия работен ден. Ефектите и резултатите посочени на страницата не гарантират успешно ползване на продукта. По-голямата част от потребителите ни са доволни от продукта, но има и такива, които не постигат посочените резултати. На страницата са посочени мненията на доволните потребители. Това са изявления на потребителите, останали доволни от нашия продукт и ползващи го успешно, които са изпратени на нашия адрес. По молба на отделни потребители някои имена са променени. Всички оригинали се съхраняват в седалището на фирмата.

*Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.

*Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.

*Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.

*Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.

314 comments Add a comment
 • Милка Георгиева
  Да не ме хванат уроки, но всичко ми потръгна! :))) 
  Reply   · 27 · Like   ·
 • Божидар Цонев
  Аз продължавам да не вярвам на очите си как е възможно да се продават такива глупости!!!!! Какво ви е бе хораааа???
  Reply   · 1 · Like   ·
  • Еми Павлова
   Не знам какво да ти кажа, и аз не вярвах, но отчаянието ме принуди да пробвам и трябва да ти кажа, че наистина действа – колкото и откачено да изглежда
   Reply   · 10 · Like   ·
   Божидар Цонев
   Отказвам да повярвам!
   Reply   · 1 · Like   ·
 • Мина Иванова
  Дай Боже, на всички тези дето не вярват да не им се наложи накрая да търсят всякаква помощ
  Reply   · 32 · Like   ·
 • Таня Зоркова екс Малешкова
  Нова работа, повече мангизи, благодарна съм на амулета ;)
  Reply   · 7 · Like   ·
 • Николина Ставрева
  Дъщеря ми оздравя! Не знам каква точно е причината, но започна да се подобрява, когато поръчахме този амулет
  Reply   · 9 · Like   ·
 • Валерия Кацарова
  Най-важното е, че действа, вярвате или не!
  Reply   · 5 · Like   ·
 • Тамара Муртаджиева
  Лошият късмет сякаш ме преследва, сега мога да се хвана за всяка сламчица
  Reply   · 17 · Like   ·
  • Наталия Янева
   Няма да съжаляваш! Впрочем, имаш и гаранция, но се надявам, че ще ти помогне. Успех!
   Reply   · 2 · Like   ·
 • Лили Донева
  Чувстваш ли нещо или действа на психиката?
  Reply   · 24 · Like   ·
 • Димо Дамянов
  Нямам представа как действа, но знам, че работата ми потръгна много добре! Както се казва да не ми е уроки хехехехе
  Reply   · 19 · Like   ·
 • Катя Йорданова
  Как се поръчва това? 
  Reply   · 5 · Like   ·
 • Александра Радева
  Горе имаш опция "поръчай" – кликни там. Попълни формуляра за поръчка, почакай 2-3 дни докато пристигне и късмет! ;)
  Reply   · 23 · Like   ·
View 295 more
Facebook plugin  

Само през миналата година над 5000 доволни купувача в България!

Провери можеш ли да се отървеш от всичко негативната енергия и проблемите в живота ти с помощта на амулета на Ванга:

Имаш ли здравословни проблеми?

ПРОМОЦИОНАЛЕН
ВАУЧЕР

155.94 лв -> 77.97 лв

Активирай КУПОН

Поръчай веднага

Специална гаранция: Ако в рамките на 44 дни не ти потръгне късмета и финансовото ти състояние не се подобри, ще ти върнем цялата сума от покупката на банковата ти сметка. Без въпроси и условия!

П.С.

Запомни, че от всички амулети на пазара само амулетът на Ванга се изработва индивидуално за теб. Носи го винаги със себе си и започни да постигаш успехи във всички начинания!

П.П.С.

Заради невероятното действие на амулета на Ванга, количествата се изчерпват със светкавична бързина. Затова те съветваме да поръчаш веднага и да се възползваш от намалението. След изтичане на времево ограничената промоция, продуктът ще се продава на пълната си цена. 98% от нашите купувачи успяха да се справят с всичко негативно и се радват на здраве, успехи в любовта и работата. Затова е много важно да се снабдиш със своя амулет още днес, за да може късметът ти да започне да те следва от утре! Тъй като амулетът на Ванга действа бързо, те съветваме да поръчаш амулет и за друг човек, на когото му е нужна помощ!

44-дневна гаранция
Ако в срок от 44 дни размислите и се откажете от продукта,
ще ви върнем парите.
Доставка
Продуктът ще ви бъде доставен чрез най-бързите и най-сигурните куриерски фирми!
100% Безопасна покупка
Продуктът може да бъде заплатен при получаването, с което ще ви предпазим от евентуални злоупотреби. А личните ви данни ще бъдат напълно защитени!


Изпращане на поръчка,
моля изчакайте!
Къде да изпратим
Вашата поръчка?
П.С.: Ние гарантираме доставка на следващия работен ден
1 x - 155.94 -50% 77.97 лв + пощенски разходи
2 x - 265.94 -50% 132.97 лв + пощенски разходи
3 x - 343.94 -50% 171.97 лв + пощенски разходи
Плащането се извършва при доставката
Примерни продукти които мога да се получат с намалена цена:
11
Последната продажба
е направена днес:
100% Безопасна покупка
Да, и аз искам да имам успех във всички начинания и затова поръчвам амулета на баба Ванга веднага!
*Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.
Perfect Shop ltd. Labre flats, flat2, Triq San Guz, 2532 Victoria, Malta, e-mail: bg@perfectshop-mt.com. Продукт: Baba Vanga Amulet
x

Не сте сигурни, че Baba Vanga Amulet е най-подходящия продукт за вас?

Моля изчакайте,
изпращаме информация!
Благодарим Ви за запитването.
Нашият експерт-консултант, ще се свърже с Вас, в посоченото от вас време.


Затвори прозореца

Разговаряйте с наш експерт-консултант. Той ще Ви се обади безплатно и ще отговори на Вашите въпроси, във връзка с Baba Vanga Amulet.